Loading...

Stainless Design

Hållbara lösningar med kvalité i fokus

Stainless Design är ett företag som har tagit sig in i världen av rostfria simbassänger sedan starten 2016. Företaget är grundat av oss, Martin Ahlström och Robin Daagarsson som båda har en stor passion för högkvalitativa rostfria bassänger och dess skapande från start till slutprodukt.

Sedan företaget grundades 2016 har det varit solklart. Stainless Design ska vara ett företag som är känt för sin hantverksskicklighet och innovativa design där hållbara lösningar och kvalité är i fokus. Sedan start har Stainless Design kämpat för att bli en pålitlig aktör som skräddarsyr lösningar till sina kunder och levererar simbassänger i toppklass.

Idag är Stainless Design en producent som levererar en komplett simbassänglösning, från ritbordet till färdig produkt. Under åren har vi skapat ett starkt team som har lång erfarenhet inom konstruera och tillverka rostfria simbassänger runtom i världen. Stainless Design har sin verkstad och kontor i Eskilstuna, Sverige

Varför jobba här!

Vill du bli en del av ett etablerat företag med fokus på högkvalitativa pooler och simbasäsänger så kommer du att trivas på Stainless Design. Som mekanikkonstruktör hos oss har man möjlighet att bidra till företagets vidare tillväxt och utveckling genom att skapa innovativa och hållbara konstruktioner. 

Aktiva jobb från Stainless Design

Det finns inga aktiva jobb just nu. Kom gärna tillbaka och kolla igen om ett tag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stainless Design

Plats

Industri

Anställda

6-10