Loading...

JL Ventservice AB

Välkommen till oss!

JL Ventservice AB är specialiserade på och bedriver ventilationsentreprenader. JL Ventservice AB är privatägt och bildades 2010 av Johnny Lindström.

Vi har lång erfarenhet och hög kompetens av energieffektiva installationer, underhåll av tekniska system och lösningar för luft och energi i fastigheters ventilationsanläggningar. Vår vision är att skapa optimala och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Vi gör det genom vårt kunnande, smarta tjänster och viljan att göra det där lilla extra. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av tjänster till konkurrenskraftiga priser, vi gör detta möjligt för våra kunder som är verksamma inom segmenten fastighet, bygg, industri och sjukvård, genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen.

Specialistområden:
Injusteringar, ventilationsentreprenader, OVK-besiktningar, projektering, service och underhåll av ventilationsanläggningar, relining av ventilationskanaler, energiprojekt, rengöring av ventilationskanaler, automation.

Betydelsen av god ventilation:
Ventilation är inte bara ett sätt att förnya luften inomhus; det är en vetenskap som balanserar mellan energieffektivitet, inomhusklimat och hållbarhet. Moderna ventilationssystem kan återvinna värme, vilket minskar energikostnaderna. Ett välunderhållet system ser till att vi inte bara sparar pengar utan även bidrar till en hållbar miljö. God ventilation hindrar uppkomsten av mögel och fukt, vilket i sin tur förlänger livslängden på fastigheters struktur och interiöra material.

Vi gör alla erforderliga arbeten för en fullt färdig ventilationsanläggning i Stor-Stockholm, från start till slut.

Telefon: 08-464 77 88
E-post: info@jlvs.se

Varför jobba här!

Aktiva jobb från JL Ventservice AB

Det finns inga aktiva jobb just nu. Kom gärna tillbaka och kolla igen om ett tag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JL Ventservice AB

Plats

Industri

Anställda