Grundläggande livsmedelshygien
Utbildningsföretag: DiplomaFörbättra dina livsmedelshygien kunskaper genom en flexibel och praktisk online utbildning. Börja redan idag! Grundläggande livsmedelshygien är en utbildning vars mål är att ge dig större förståelse för och rätt verktyg för att hantera livsmedelshygien på din arbetsplats. Det är många faktorer som styr och genom att få en bättre helhetsbild kring risker och förutsättningar är det lättare att bedriva ett förebyggande arbete. Relevanta nyckelord Livsmedelssäkerhet, HACCP, Mikrobiologi, Livsmedelslagstiftning, Allergener, Kylförvaring, Hygienrutiner, Rengöring och desinfektion Publicerad 2021 05 03
Spara tid med streamad version av din utbildning
- Kursen ger samma utbildningspoäng hos olika branschförbund som den gör i sin fysiska form.
- Uppspelningstiden för kursen är 1 timme och 16 minuter vilket motsvarar ½ dag lärarledd utbildning.
- Kursen leder till diplom.
Betalning
Totalpris: 2265 kr inkl. moms
Kurstyp: Kursen är digital och genomförs på distans.
Kursstarter: Kursen kan startas omgående.
I priset ingår
- Mikrobiologiska faror
- Kemiska faror
- Fysiska faror
- Allergena faror
- Kontamination
- Egenkontroll
- Grundförutsättningar
- Övningar
- HACCP
- Internrevision
- Krav och lagstiftning
- Riskgrupper och redlighet
- Avvikelser och korrigerande åtgärder
Intresseanmälan
Kontakta kursarrangören direkt!
En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.